Skip Ribbon Commands Skip to main content
Sanofi
 
 
Anti-vlooienmiddel Frontline Combo Verpakkingen

De kracht van Frontline Combo®

FRONTLINE Combo® doodt vlooien en teken en rekent af met vlooieneitjes, -larven en poppen in de omgeving van uw behandelde dier. De productlijn bestaat uit verschillende soorten anti-vlooien en anti-tekenmiddelen. Van vlooiendruppels tot vlooienspray, FRONTLINE Combo® is de ideale keuze omdat:

  • Snel en eenvoudig aan te brengen.
  • Doodt vlooien, teken en bijtende luizen op uw hond of kat.
  • Doodt vlooieneitjes en -larven in de directe omgeving van het behandelde dier.
  • Doodt teken zodat deze geen bedreiging meer vormen voor uw dier en de omgeving.
  • Biedt met één behandeling meerdere weken bescherming.

FRONTLINE Combo®

Is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actieve bestanddeel van de reguliere FRONTLINE®, ook (S)-methopreen bevat. FRONTLINE Combo® biedt daarom een zeer complete bescherming van uw hond of kat: het is niet alleen een anti-vlooienmiddel, maar bestrijdt ook teken en is dankzij (S)-methopreen ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen en vermindert de besmetting in de leefomgeving van uw behandelde hond of kat. FRONTLINE Combo® is een compleet anti-vlooienmiddel dat de vlooiencyclus op verschillende stadia bestrijdt. Tevens kan FRONTLINE Combo® gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).  

FRONTLINE Combo® Hond

Speciaal voor uw geliefde hond is FRONTLINE Combo® Hond ontwikkeld. Dit anti-vlooien en -tekenmiddel voor uw hond doodt naast vlooien en teken ook bijtende luizen. Iedere verpakking bevat 3 of 6 pipetten met vlooiendruppels voor uw hond. Met elke pipet beschermt u uw hond gedurende 8 weken lang tegen vlooien en tot wel 4 weken tegen teken. FRONTLINE Combo® Hond is geschikt voor puppy's ouder dan 8 weken en zwaarder dan 2 kilo. De dosering vlooiendruppels is afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw hond. FRONTLINE Combo® is daarom verkrijgbaar in vier verschillende maten (klik op het product voor de bijsluiter):

- FRONTLINE Combo® Hond S – voor honden van 2 tot 10 kilo
- FRONTLINE Combo® Hond M – voor honden van 10 tot 20 kilo
- FRONTLINE Combo® Hond L – voor honden van 20 tot 40 kilo
- FRONTLINE Combo® Hond XL – voor honden van 40 tot 60 kilo

FRONTLINE Combo® Kat

Bescherm uw kat tegen vlooien, teken en bijtende luizen met de vlooiendruppels voor katten van FRONTLINE Combo®. Binnen 24 uur na contact zijn de op uw kat aanwezige vlooien gedood en binnen 48 uur na contact doodt het teken en bijtende luizen. Met deze vlooiendruppels beschermt u uw kat gedurende 4 weken tegen nieuwe infestaties met vlooien en tot 2 weken lang tegen infestaties met teken. Eén verpakking FRONTLINE Combo® Kat bevat 3 of 6 pipetten met vlooiendruppels voor uw kat. Lees hier de bijsluiter voor FRONTLINE Combo® kat.

Frontline® Spot-On

Is een gemakkelijk aan te brengen 'Spot-On' vloeistof die uw hond of kat uitstekende bescherming tegen volwassen vlooien, teken en bijtende luizen biedt. FRONTLINE® Spot-On kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte

allergische dermatitis (FAD). De 'Spot-on' pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. Daar kan uw huisdier zich namelijk niet likken. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. NIET INMASSEREN! 

FRONTLINE® Spot-On Hond

Met de FRONTLINE® Spot-On vlooiendruppels voor uw hond gaat u de strijd aan met volwassen vlooien, teken en bijtende luizen. Binnen 24 uur na contact met het product worden de aanwezige vlooien gedood en binnen 48 uur zorgt FRONTLINE® Spot-On Hond ervoor dat teken gedood worden. Ook voor de vlooiendruppels van FRONTLINE® Spot-On geldt dat er verschillende doseringen zijn, afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw hond. Ook hier hanteren we de maatverdeling van S tot en met XL. Lees hier de bijsluiter van FRONTLINE® Spot-On hond.

FRONTLINE® Spot-On Kat

FRONTLINE® Spot-On Kat doodt niet alleen vlooien, maar ook teken en bijtende luizen. Met het pipetje brengt u de druppels eenvoudig in de nek van uw geliefde kat aan. Hierna zullen vlooien binnen 24 uur na contact worden gedood en teken binnen 48 uur. Lees voor gebruik van de vlooiendruppels altijd de bijsluiter van FRONTLINE® Spot-On Kat

FRONTLINE® Spray

De FRONTLINE® Spray is geschikt voor zowel hond als kat en heeft een snelle werking. De vlooienspray is eenvoudig aan te brengen en doodt niet alleen vlooien, maar ook bij  de hond teken. De spray is gedurende maximaal 4 weken werkzaam tegen teken en van 5 weken tot maximaal 3 maanden tegen vlooien bij de hond en tot 6 weken bij de kat. Bekijk hier de bijsluiter van FRONTLINE® Spray


 


 

Untitled 1

Terms Lightbox