Skip Ribbon Commands Skip to main content
Sanofi

Persoonsgegevensverklaring

MERIAL BV heeft deze persoonsgegevensverklaring opgesteld omdat wij uw recht op privacy respecteren. Hieronder leest u hoe wij gegevens verzamelen en gebruiken op deze website: www.merial.nl.

Wij gebruiken uw IP-adres voor het vaststellen van problemen met onze server, en voor het administreren van deze website. Uw IP-adres wordt gebruikt voor het verzamelen van demografische gegevens in brede zin. We gebruiken soms zogenaamde cookies om uw eventuele password te bewaren zodat u het niet steeds weer hoeft in te typen.

Formulieren op deze site vragen soms om contactinformatie van gebruikers (zoals naam en e-mailadres) en demografische informatie (zoals postcode, leeftijd etc.). We gebruiken deze gegevens van het registratieformulier om de bezoeker over ons bedrijf te informeren of om indien gewenst contact op te nemen met bezoekers. Demografische gegevens worden ook verzameld op deze site. We gebruiken deze gegevens om de site af te stemmen op de bezoeker door materiaal aan te bieden waarvan we denken dat deze voor de bezoeker interessant is, en door in de presentatie ervan rekening te houden met zijn of haar voorkeur.

Deze website bevat links naar andere websites. MERIAL BV is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van deze websites.

Veiligheid
Deze site is beveiligd tegen verlies, misbruik en verandering van gegevens voor zover wij daar invloed op hebben.

Contact opnemen via deze website
Als u vragen heeft over deze persoonsgegevensverklaring kunt u contact opnemen met:

MERIAL BV
Postbus 2009
1990 AA Velserbroek

 

Terms Lightbox